Att hitta sin partner

23 september 2019 Lily Hansen
Att hitta sin partner

Det är en utmaning att hitta en partner. Det är ingen överdrift. Ju äldre man bli och ju fler krav man har desto svårare blir det. Nu finns det hopp för alla 50-plussare: https://datingpilot.se/dejtingsajter/50plusmatch/ visar äntligen vägen till bästa dating för just dem som gett upp hoppet om att hitta en matchande partner på krogen eller att hen ska komma ridande på en vit häst en vacker sommardag. Hitta och välja partner är för viktigt för att lämnas åt slumpen!

 

 

 

Ställa krav och anpassa till verkligheten

 

Eftersom man inte ska låta slumpen styra valet av partner måste man veta vilka krav man ställer på en bra partner, vilka egenskaper som är viktiga. Ingen person kommer att ha alla de egenskaper man vill ha; alltså måste man rangordna dem och vara beredd på att anpassa sina krav till de alternativ man har. Visst kan utseende, inkomst, bostad vara viktiga egenskaper, men man måste vara realistisk och ha målet för dateande klart för sig. Man ska ställa sig också frågan om man själv är Brad Pitt, att välja partner fungerar åt båda håll! Om man levt ensam ett tag, eller i ett långt förhållande, så har säkert båda möjliga partner skaffat sig vanor, ovanor, som antingen måste ändras eller tolereras av den andra partnern.

 

Vad göra när man hittat tänkbara partner?

 

När man väl hittat några lämpliga kandidater på sajten är det dags att börja jobba på att både sälja in sig själv och utvärdera sin date. Man ska prata inte bara om vackra ögon och semestrar på Mauritius. Livet är mest vardag, så ska man helst prata om hur en bra kväll efter jobbet ser ut, hur man slappnar av, hur man bor och kan tänka sig att dela bostaden. Vad gillar man att göra en vanlig, men bra, helg? 

Fler nyheter