Botox i Malmö med goda resultat

18 augusti 2021 Cecilia Olsson

De allra flesta människor är måna om att se fina och fräscha ut, samt vill gärna behålla ett ungdomligt utseende så länge som möjligt. Med tiden utvecklas dock rynkor och fina linjer som får oss att se äldre ut. Med hjälp av olika skönhetsbehandlingar kan man förebygga uppkomst av dessa ålderstecken och vissa gånger även sudda ut dem. En produkt som är effektiv på just rynkor och fina linjer i ansiktet är Botoulinumtoxin, även känt som botox. Botox har denna effekt på grund av att läkemedlet minskar aktiviteten i musklerna.

Låt inte vem som helst injicera 

En botoxbehandling går till så att man injicerar läkemedlet i det önskade området. Det är därför viktigt att personen som utför injektionen är legitimerad och har goda kunskaper om botox. Annars kan man riskera oönskade biverkningar som kommer till följd av att preparatet blir felaktigt injicerat så att fel muskler slappnar av eller att det injiceras för stora doser. 

Hållbarheten varierar mellan olika personer

Botoxbehandlingar håller i regel cirka tre till sex månader, hur länge är individuellt och beror bland annat på de förutsättningar man har samt levnadsvanor. Det behövs därmed regelbundna botoxinjektioner för att man ska kunna upprätthålla önskat utseende. Till en början är det rekommenderat med behandlingar var tredje till fjärde månad som med tiden kan glesas ut till två behandlingar per år. 

Klinik i Malmö som arbetar för naturliga och hållbara resultat

Vill man ha ett naturligt resultat är det klokt att uppsöka en pålitlig klinik med erfaren och kunnig personal. Clinic N.VY är en klinik i Malmö som arbetar utifrån konceptet ”hållbar skönhet” vilket för dem handlar om kundfokus, långsiktighet och behandlingsmetoder som skapar naturliga, hållbara resultat. Kraven de ställer är höga på såväl sina behandlare som på de metoder och produkter som används. Clinic N.VY är därmed ett bra val om man vill göra botox i Malmö med goda resultat.

Fler nyheter