En smärre katastrof att stå utan vitvaror i Bromma

09 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

En smärre katastrof att stå utan vitvaror i Bromma

Det var en månad för något år sedan när katastrofen slog till. Man brukar ju säga att en olycka sällan kommer ensam och så var fallet verkligen för vår familj den där april månaden. Det började med att vårt gamla, pålitliga kylskåp äntligen gav upp andan. Vi var tvungna att köpa ett nytt så fort som möjligt, vilket inte var billigt. Vi hade ju varit förberedda, den var verkligen gammal så vi var förberedda.

Men vi hade också precis storhandlat och hela kylen var full med mat, samtidigt var det alldeles för varmt ute för att ställa ut allting utomhus. Men det var inte slutet på det hela. Några dagar efter att det nya kylskåpet levererades bestämde sig vår tvättmaskin för att packa ihop också. Tvättmaskin kunde man med lätthet klara sig utan under sin tid som student och yngling, men med två små barn hemma är det helt enkelt omöjligt att klara sig utan. Så vi var tvungna att betala för en ny i samma vecka som vi köpte en ny kyl.

vitvaror bromma

Uppdaterad maskinpark

Men det var ändå inte slut. Några dagar efter att den nya tvättmaskinen levererades bestämde sig vår torktumlare för att också packa ihop. Så där stod vi och fick betala för tre nya apparater inom loppet av en vecka. Det var en rejäl chock för systemet, både ekonomiskt och känslomässigt. Våra planer på sommarsemester försvann på en gång.

Men det fanns en ljuspunkt i allt detta. Det visade sig att det faktiskt är ganska kostnadseffektivt att köpa tre nya apparater på en vecka, vi fick bra pris hos vår lokala handlare med vitvaror Bromma. Dessutom fick vi tre energieffektiva och miljömärkta apparater. Så i slutändan var allt bra. Ännu ett exempel på hur livet alltid lyckas överraska en på ett positivt sätt i slutändan.

Fler nyheter