Ett entresolplan är en investering för företaget

21 november 2021 Lily Hansen

editorial

En lokal kan användas inom många olika områden och ibland händer det att lokalen blir för liten. Företaget kanske växer och därmed kan behovet av större lokaler snabbt uppstå. Ett entresolplan är då många gånger ett bättre alternativ än att bygga ut eller flytta till större lokaler. Vad är då ett entresolplan för någonting? Man kan enkelt beskriva ett entresolplan som ett ytterligare plan i samma lokal.

Om din verksamhet börjar växa ur befintliga lokaler behöver någonting göras och det kan handla om snabba beslut. Ett alternativ är att flytta verksamheten till större lokaler, men det tar tid och kan även bli kostsamt. Det kanske blir nödvändigt att göra avbrott i verksamheten under flytten vilket kan ställa till problem för dig. Ett bättre alternativ är ett entresolplan, om takhöjden i den befintliga lokalen tillåter det.

 

image

 

Ett entresolplan är en smidig och ekonomisk lösning 

Att bygga ett entresolplan är betydligt billigare än att flytta till nya lokaler och det går relativt snabbt. Med ett entresolplan får du snabbt och effektivt större ytor i din befintliga lokal. Att bygga ut eller flytta till andra lokaler tar både tid och kan bli kostsamt för ditt företag. Om du istället installerar ett entresolplan får dina befintliga lokaler ett extra våningsplan. Systemet går snabbt att montera och demontera och ett entresolplan har hög lastkapacitet.

Det finns många fördelar med ett entresolplan, eller flera om du är i behov av fler än bara ett plan. Du ökar effektivt lokalytan utan att inkräkta på golvytan. Entresolplanet anpassas efter dina önskemål och behov så att du får den perfekta lösningen för din verksamhet.

Det går att välja till hyllor, belysning och brandskydd med mera. Om du behöver en hiss eller annan lyftanordning kan du även få det till ditt entresolplan. Allt installeras snabbt och säkert på plats av kunniga och erfarna montörer.

Fler nyheter