Fixa en total trapphusrenovering

12 februari 2022 jonas olsson

editorial

Allt för många väntar alldeles för länge på att ta tag i trapphuset. För många känns det svårt och komplicerat att bara påbörja det. Det är därför det finns riktiga hantverkare där ute som är redo att ta sig an din trapphusrenovering. 

En trapphusrenovering kan behöva göras på flera olika sätt. För en del handlar det bara om lite ny färg som ska på väggarna. För andra är det mer som att fönster ska bytas. 

En del vill ändra systemet helt och hållet och följa med i de moderna tiderna. Bort med dragdörrarna och osäkra lås och in med automatiska dörrar som även är säkerhetsdörrar. För idag handlar mycket om trygghet och säkerhet. Man vill vara trygg i sitt hem, som hyresvärd vill man ge sina hyresgäster det. Med en säkerhetsdörr blir det tryggare för alla och fastigheten blir mer attraktiv.

 

trapphusrenovering

 

Allt via en person

Man tänker sig när man ska göra en stor renovering att det är många olika företag som kommer behöva vara ute. Riktigt så behöver det inte vara. För om du anlitar rätt företag, så behöver du endast ha kontakt med just det företaget. Det räcker med en person som ser till att allting sköts efter dina önskemål. Endast ett kontrakt trots att det kanske behövs fler företag som hjälper till med renoveringen, så skönt att slippa tänka på mer.

Bara den tanken gör det betydligt enklare för många. Det är inte lätt att ha koll på olika offerter, papper och liknande. Men med ett företag som sköter det från start till mål så blir det inte mycket enklare. Fastigheten kommer få sig ett rejält lyft när renoveringen är klar. 

Både du som hyresvärd och hyresgästerna kommer uppskatta den mer trivsamma miljön. Så om du behöver göra en trapphusrenovering, sluta tveka och ta kontakt med ett företag redan idag. 

Fler nyheter