Förändra och förbättra din framtid!

14 maj 2020 Mikael Barani

Hur uppnår man egentligen sina drömmar? I teorin är det lätt: Man tar ett steg framåt varje dag och ger inte upp när de oundvikliga stegen bakåt kommer. För det där som vi kallar för ”misslyckanden” är egentligen bara att vi sätts på prov inför oss själva.
Tror vi på vår vision såpass starkt att temporära motgångar får oss att fortsätta framåt?

Det gäller förstås att veta åt vilket håll som man är på väg. Om dina livsmål är i stil med ”Jag vill vara lycklig.” eller ”Jag vill bli känd.” så är risken stor att du faktiskt inte kommer att komma någonvart.
Ofta handlar det istället om att identifiera vad du är bra på, vad du vill och hur du kan göra det på ett sätt som kommer andra till gagn.

Den sista punkten kan ibland vara synonym med ”Hur får jag andra människor att betala för den tjänst/produkt som jag vill livnära mig på?”. Dock är denna parallell inte alltid nödvändig. 

I dagens klimat finns internet som en infrastruktur som underlättar för alla att nå ut. Har man en kamera, en dator och en internetuppkoppling så kan man potentiellt nå ut till miljontals tittare. Se bara på Pewdipie som har över 100 miljoner prenumeranter.
Saken är dock den att det bara kan finnas en ”pewds”. Att försöka kopiera honom kommer högst troligt att resultera i ett ointresse från eventuella tittar.

Hitta istället din egen nisch.
I tiden ligger ju detta med hälsa och att till exempel komplettera med tillskott så som dem som finns på: http://www.halsopreparat.se/vitaminer-mineraler-amino/category/19437847321. Ofta kommer man långt med att bara vara sig själv och dela med sig av sina erfarenheter. Genuinitet och passion är sådant som verkligen når ut genom alla de skärmar som vi tittar på dagligen. Hitta ditt kall genom att hela tiden prova nya saker.

Fler nyheter