Fruktbudet kommer med friskvård

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Visst är det gott med kaffe och bulle till förmiddagsfikat. Man har precis börjat bli hungrig och tappat orken efter frukosten. Det behövs påfyllning med lite energi. 

För många av oss behövs bullen, men den tar också bort lite av hungern inför lunchen. Så är det ju en del socker som man får energi av men kanske vill undvika att få för mycket av.

Står det då en inbjudande fruktkorg i vackra färger på bordet blir det ett så mycket bättre alternativ. Man får naturligt fruktsocker och en massa vitaminer i sig istället. Frukt är ju både sött och nyttigt. 

Det kan vara lätt att köpa med sig en låda småkakor eller en påse bullar till jobbet och det är nog därför det oftast blir det som står på fikabordet. Men fruktbudet gör att man slipper tänka på det över huvud taget. Har man en stående beställning kommer den blandade frukten i korgar eller påsar in på jobbet.

 

 

Det bekväma sättet att få fräsch frukt är genom Fruktbudet

Frukt som levereras regelbundet håller sig fräsch och god. Så kan man ju variera med lite nötter och bär i korgen om man vill också. Det finns olika stora korgar så både stora och små företag kan få vad som passar. Inget ska bli stående, men det gör det sällan. 

Det är lätt att plocka åt sig ett äpple eller en banan och ta med till skrivbordet eller bilen. Inget kladd och man kan plocka fram den när man blir lite småhungrig. Känslan av att äta något som är nyttigt gör också att man känner sig nöjd.

Företag som vill visa att de satsar på friskvård väljer ofta att ha fruktkorgar stående framme. Det är lika vackert att se på som en bukett blommor eller en krukväxt men de fyller en funktion också.

Fler nyheter