I behov av smidig paketförsändelse? anlita Fedex Sverige

29 april 2020 Cecilia Olsson
I behov av smidig paketförsändelse? anlita Fedex Sverige

Fedex är ett av de mest innovativa företag som finns i logistik branschen. Det grundades år 1971 i USA och var det första fraktföretaget som erbjöd sina kunder leveranser över natten samt möjligheten att spåra sina paket. De finns representerade i över 220 länder världen över och arbetar ständigt för att utveckla sina tjänster och ligga i framkant när det kommer till leveranser åt både företag och privatpersoner. De erbjuder därför även tilläggstjänster för att göra leveranserna ännu smidigare.

Till exempel kan man be om att mottagaren får hämta försändelsen på ett Fedex-kontor i stället för att få den levererad, få hjälp med hela förtullningsprocessen när man skickar internationellt samt själv välja om mottagaren behöver skriva under när försändelsen levereras.

Hitta det bästa alternativet

För att möta kunders olika leveransbehov erbjuder Fedex flera alternativ när man skickar paket med dem. Fedex inrikestjänster är till för den som vill skicka paket eller brev inrikes och få det levererat redan nästa dag. Tjänsten kan nyttjas för paket som väger upp till 68 kg och är upp till 274 centimeter långa. Försändelsen hämtas upp hos avsändaren, även gratis emballage erbjuds och paketet kan spåras hela vägen till mottagaren.

Europe First innebär samma tjänst som Fedex inrikes förutom att man skickar paketet ut i Europa. Är det inte så viktigt att paketet kommer fram redan nästa dag så kan man istället välja Europe International Priority eller Europe International Economy för att få ett lägre pris på leveransen. Ska man skicka utanför Europa kan man använda sig av Fedex International även här finns alternativen First, Priority och Economy. Ska man skicka stora försändelser som väger mellan 68 och 1000 kilo styck använder man sig av Fedex Freight. Då kan man välja mellan Priority för snabbare leverans och Economy för ett lägre pris.

Boka smidig leverans med Fedex Sverige hos Paket.se. Där får man snabbt fram olika prisalternativ på sin försändelse och kan enkelt boka det som passar bäst utefter behov.

 

Fler nyheter