Kanalplastskivor kan vara en viktig komponent när man vill förvekliga drömprojektet i trädgården

18 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

Många med trädgårdar drömmer om ett växthus eller en vinterträdgård där man kan njuta av en underbar miljö med härliga växter. Idag finns det många sätt man kan skapa denna dröm helt själv med hjälp av instruktioner och bra material. En avgörande del i konstruktionen är taket, framförallt på en vinterträdgård är det viktigt med ett tätt tak som isolerar. Samtidigt vill man att naturligt ljus ska kunna ta sig in obehindrat både för växternas skull och för att det skapar en härlig miljö. Med kanalplastskivor kan man få ett tak som erbjuder just detta.

Kanalplastskivor i olika tjocklekar för olika ändamål

Kanalplastskivor finns i olika tjocklekar och har därmed olika isolerande effekt beroende på hur tjock skivan är. Till ett växthus där det inte krävs så mycket isolering så kan det fungera väldigt bra med en tunnare skiva. Handlar det däremot om en vinterträdgård så kan det vara perfekt med en tjockare skiva för att hålla värmen inne så att man kan njuta av rummet fler dagar per år. 

Kanalplastskivor

Beställ enkelt kanalplastskivor som passar baserat på vad som ska byggas

Hos e-plast.se hittar man kanalplasttak från flera olika serier. Alla dessa kanalplasttak är bra val för den som är i behov av en takläggning med isolerande ämnen och samtidigt vill utnyttja naturens eget ljus på bästa möjliga sätt. Dessa kanalplasttak består av flera skikt som bildar ”fickor” vilket gör att värmen hålls kvar utan att man behöver isolera ytterligare.

Enkelt att hitta det som behövs till projektet 

För att underlätta ytterligare så har e-plast.se gjort det väldigt enkelt att hitta allt som krävs till takprojektet. Under varje produkttyp kan man därför se det tillbehör som är relevant för den serie av produkter som man tittar på. Det gör att man enkelt och snabbt kan hitta alla tillbehör man behöver tillsammans med de kanalplastskivor man planerar att beställa.

Fler nyheter