LED-skyltar i Göteborg lockar stor uppmärksamhet

16 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Nej, Göteborg är måhända inte som Las Vegas. Men staden kan åtminstone göra ett försök. Men inte genom att börja profilera sig som en casinostad och implementera mottot “vad som händer i Göteborg stannar i Göteborg”. Däremot skulle det kunna ske med så kallade LED-skyltar. För är det någonting som definierar Las Vegas är det väl ändå just detta. Det berömda neonljuset. Det är någonting som Göteborg kan ta efter.

Så varför inte börja med att utvärdera hur man egentligen skyltar i stan? Byt ut de tråkiga skyltarna utan ljus till sådana som blinkar och som drar åt sig människors uppmärksamhet. Precis som flugor dras till lampor dras människor till LED-skyltar. För visst fastnar blicken lättare på en blinkande eller upplyst skylt ovanför, exempelvis, en butik jämfört med en handmålad eller tryckt variant? Det handlar helt enkelt om att skapa ett intresse och därefter förvalta det.

 

LED-skyltar Göteborg

 

Inse värdet i skyltarna

Och grogrunden till det där intresset kommer alltså genom dessa speciella skyltar. Det är så du fångar kunder och besökares uppmärksamhet. Har du inte redan gjort det är det hög tid att googla på “LED-skyltar Göteborg” för att se vad det finns för utbud på en gång. Fast du kan vänta trettio sekunder till. Läs först färdigt den här texten, det är inte mycket kvar. Det vore respektfullt mot den som faktiskt tagit sig tid och satt sig för att skriva en text om LED-skyltar i Göteborg.

Missförstå inte, det är ett spännande ämne. Speciellt när man får tillfälle att skriva om alla fördelar som det innebär att pynta en skylt med LED-ljus. Det kan faktiskt göra underverk för den som skyltar. Och kanske är det så att hela framgångssagan kan spåras tillbaka till när du läste just den här texten. Som fick dig att inse värdet i just LED-skyltar.

Fler nyheter