Lyxa med dottern i sommar

13 augusti 2020 jonas olsson

Har du en längtan att åka iväg och göra något speciellt i sommar? Kanske skulle du och dottern hitta på något helt för er själva? Hinna mysa, rå om varandra och prata ostört. Då är det en riktigt bra ide att ta med henne till ett hotell med spa. Kanske har hon inte upplevt ett riktigt spa tidigare och kan därför se fram emot det extra mycket.

Tänk på att vad du berättar för henne, den entusiasm du visar, blir hennes förväntningar. Vi vuxna har en väldigt stor påverkan på hur våra barn upplever saker och ting i vardagen. 

Drömlika kvällar för er två

Se framför er hur ni checkar in på ert spahotell på eftermiddagen. Ni vilar en stund på sängen. Kanske tar ni en promenad i omkringliggande natur. Därefter besöker ni hotellets fina restaurang för att slappna av och bli serverade en riktigt fin och lyxig trerätters middag.

Tänk så mysigt ni kommer att ha det. Ni kan sitta och småprata utan att bli avbrutna av syskon eller pappa. Efter middagen kryper ni ner tillsammans i hotellsängen. Ni får njuta av fluffiga lakan och puffiga hotellkuddar. På tv:n visar de mängder av filmer, så ni kan bara välja och vraka. 

 

 

Er alldeles egna spaupplevelse

Njut av en magisk kväll tillsammans på hotellrummet. På morgonen avnjuter ni givetvis er hotellfrukost i lugn och ro. Med vacker utsikt och härlig atmosfär. Därefter är det morgonrockar och tofflor på för att smyga ner till hotellet ljuvliga spa. I stora bassänger och bubbliga pooler kan ni njuta av en lugn och avkopplande dag tillsammans.

Förutom pooler, bastu och ångbad finns en mängd behandlingar för kropp och knopp att pröva på, vad är ni sugna på? Har ni ingen aning? Spana då runt bland vad som finns, exempelvis här https://akerblads.se/ – glöm inte att boka!

Fler nyheter