Mikrolån utan uc

21 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Ibland kan man hamna i en ekonomisk situation som man snabbt behöver lösa. Kanske har man blivit av med jobbet och väntar på att börja ett nytt men får ett glapp så man inte kan betala sina fasta kostnader under en månad. Kanske har bilen oväntat gått sönder och måste lagas för att man ska kunna ta sig från och till jobbet. Eller så kanske något i huset har gått sönder och snabbt behöver åtgärdas.

Det är inte alltid som man kan få vanliga lån som blancolån. De är ju utan säkerhet och därmed lite svårare att få och då krävs det också att man har en tillräckligt bra inkomst för att få dem. Men om man ska ha ett mindre lån kan man ansöka om ett mikrolån utan uc

lån

Mikrolån hos Swiftbanker 

Swiftbanker är en jämförelsetjänst som har den här typen av lån och där man snabbt kan få besked efter att man skickat in en ansökan. Mikrolånet är oftast mellan 500 och 10 000 kronor och tiden för lånet är oftast väldigt kort, ibland bara upp till 30 dagar.

Räntan är hög på dessa lån, mycket högre än om man skulle ta ett blancolån och det är också därför det är så hög ränta på dessa. Räntan kan många gånger uppgå till 100-200% vilket också gör att man är tvungen att betala igen det snabbt för att ursprungssumman inte ska bli jättestor. Oavsett vilket lån man ska söka eller för vad är det viktigt att redan från början kalkylera utgifter och inkomster så man kan se att man kan betala tillbaka lånet på utsatt tid. Det är viktigt för att inte få någon anmärkning.

Om man ska söka ett lån som detta kan man på in på swiftbanker.se och fylla i sina uppgifter. Strax därefter får man olika låneerbjudande, från olika banker, presenterade för sig och därefter kan man ansöka om det lån som man vill ha. 

Fler nyheter