Modulsystem som underlättar

17 maj 2020 Jenny Olsson

Inom många olika branscher och företaget kan ett plötsligt behov av en extra lokal uppstå. Det kan också hända att man för tillfället behöver flytta från en byggnad för att till exempel göra en totalrenovering och då krävs det att man har någonstans att tillfälligt hålla till för att företaget ska kunna fortsätta med sitt dagliga arbete. 

 

Hos företaget PCS Modulsystem AB kan man köpa modulsystem som är enkla att flytta men ändå har en bra och gedigen kvalitet. De arbetar mot såväl kommuner och landsting som myndigheter och privata entreprenörer. Med deras moduler får man en snabb lösning som inte innebär något tidskrävande krångel. Deras flyttbara moduler erbjuder tillfälliga lokaler som håller hög kvalitet och klarar krav som innefattar såväl miljö, specialanpassning, hållbarhet och tillgänglighet.

Deras portabla moduler är egendesignade och de har under tjugo år skapat flexibla totallösningar för sina kunder. De tar också på sig totalentreprenad för uppdraget av ett modulbygge då de har ansvar över hela kedjan, från projektering till konstruktion och produktion av byggmoduler till montering och byggnadsentreprenad. Modulsystemet går snabbt att bygga och är dessutom kostnadseffektiva. 

Företaget kan erbjuda både modulbyggda paviljonger samt flervåningsbyggnader som håller samma kvalitet som en platsbyggd lokal, skillnaden är att dessa går så mycket snabbare att bygga. PCS Modulsystem är också noga med att slutresultatet ska bli fint och erbjuder en såväl en fin utsida som insida. 

De hyr ut sina modullösningar till alla verksamheter som är i behov av en tillfällig lokal. Exempel på kunder modullösningar som de hyr ut är förskole- och skolpaviljonger, vårdavdelningar och fritidscenter men också kontorslokaler. På det här sättet får kunderna en krångelfri och snabb lösning och det kan nyttjas vilken bransch man än är i. Det här är ett bra företag att vända sig till när man behöver en snabb lösning som håller bra kvalitet! 

Fler nyheter