När du äntligen ska åka

08 juni 2020 patrick pettersson

Dagen är kommen och du ska äntligen ge dig ut på ditt livs resa – ditt största äventyr som du så länge drömt om. Du kliver på tåget och känner en stor förväntan och ett samlat lugn. Hela ditt hem finns, tack vare tjänsten magasinering i Uppsala, i tryggt förvar i ett lättillgängligt och välbevakat magasin du blivit rekommenderad. Du sätter dig i tågstolen och tänker tillbaka… tänk så smidigt det var att kontakta firman. Du packade hela ditt bohag och märkte upp lådorna för att du själv ska hitta lätt senare och de hämtade allt på utsatt tid.

 

En fantastisk service

Du har själv besökt lokalerna för magasineringen och sett var ditt förråd är beläget och hur enkelt det är att komma in som behörig. Du vet vilket bevakningsföretag som just detta företag använder och du har hört av vänner hur otroligt bra det fungerar. Nu ska du ut och resa ett par månader för att sedan komma hem och mellanlanda innan du reser vidare. Du vet att i just det magasin du valt är det enkelt att få tillgång till dina ägodelar när du kommer hem. Och du vet var de står, för du har ju själv märkt upp allt och den serviceinriktade personalen har packat smart.

 

Helhet som ger trygghet

En av anledningarna till att det var så enkelt för dig att hitta vilken tjänst av magasinering du skulle välja var helhetslösningen. Att flyttfirman och magasinet erbjuds hos samma företag. Du har träffat personalen som flyttade dina saker, som packade dem i magasinet och som sitter i receptionen när du kommer och behöver hämta något. Denna helhet ger dig trygghet och du känner dig otroligt tacksam. Du lutar dig tillbaka och närmar dig ditt första stopp på din resa – ditt livs största resa som nu är möjlig trots ditt stora kontrollbehov.

 

 

Fler nyheter