Parfym, en väldoftande gåva till den du tycker om

10 december 2019 Cecilia Olsson
Parfym, en väldoftande gåva till den du tycker om

Så här i juletider är det ofta svårt och stress framkallande att komma på vad man ska köpa i julklapp till alla nära och kära. En doft är en väldigt uppskattad present bland många och öppnar upp för många alternativ. Handlar man till sin pojkvän så är hans favorit såklart ett bra alternativ, men man kan också passa på att få honom att prova en ny parfym som man själv tror att man skulle uppskatta. Då blir det en ”win-win situation”. Samma sak gäller när man ska köpa till sin flickvän och här finns oftast ännu fler alternativ. När man väl kommit fram till vilken parfym man vill köpa så kan man passa på att kolla om de finns i presentboxar. I juletider brukar de flesta butiker ha bra erbjudanden på olika väldoftande presentboxar.

Exempel på just sådana, en för honom och en för henne kommer här:

Hugo Boss, The Scent Gift Box. Presentboxen innehåller The Scent Eau de Toilette 50 ml och Deo Stick 75 ml. Den har toppnoter av litchi och grapefrukt. Hjärtnoter av passionsfrukt, guava, pitahaya samt blommiga noter och basnoten går i vanilj. En förförisk och oemotståndlig doft som stimulerar energi.

Ralph Lauren Woman Gift Box. En presentbox som innehåller  Woman Eau de Parfum 50 ml, Woman Eau de Parfum Rollerball 10 ml och Woman Bodylotion 75 ml. En doft som symboliserar essensen av den moderna kvinnan. En underbar sammansättning av vita blomster och fylliga, spännande trätoner. Doften är tuff men fortfarande feminin. Passar kvinnan som utstrålar en attraktiv balans mellan djärv styrka och feminin elegans.

De här presentboxarna och väldigt mycket mer hittar du på www.sephora.se. De har massor av parfymer och andra högkvalitativa produkter inom skönhet, hud- och hårvård. Allt för att man som kund ska kunna hitta just sin favorit till ett bra pris om med snabb leverans.

Fler nyheter