Praktisk lösning med kompletta stall

28 juni 2022 jonas olsson

editorial

Står du i tankarna om att bygga ett stall till dina hästar? Är det äntligen dags att förverkliga ditt drömboende där du har din alldeles egen hästgård? Det är en sak att köpa en gård med allt klappat och klart, men om du vill påverka hur du och dina hästar ska bo är det ett bra alternativ att överväga att köpa och bygga ett komplett stall där allt som behövs ingår. Det behöver inte vara så krångligt som det kan verka, utan tvärtom: kompletta stall ger dig många valmöjligheter. 

Om du köper ett komplett stall till dina hästar kan du välja om du vill ha ett litet stall eller ett större beroende på hur många hästar du har. Du kan välja storlek på boxar och hur boxarna ska avskiljas från varandra. Det är också viktigt att du får med sadelkammare och utrymme för foder till hästarna. Och det roligaste av allt, vilken färg på stallet?

 

kompletta stall

 

Kompletta stall är monteringsfärdiga

När du väl har tänkt igenom var på din mark du vill placera stallet måste du tänka ut hur stort stall du behöver. Kanske har du bara två hästar just nu, men tänk på framtiden. Kanske kommer du att vilja att din häst ska få föl om ett par år? Vill du ta in inackorderingar? Kanske dina barn vill ha egna hästar när de blir äldre? När du väl tänkt ut alla möjliga framtida scenarier är det dags att beställa ditt kompletta stall. 

Det enklaste är att skicka en begäran om offert och var noga med att få med alla dina önskemål. Det går alltid bra att pratas vid om det uppstår oklarheter. Om du inte själv är händig eller känner en pålitlig hantverkare, erbjuds även montering av stallet till ett förmånligt pris. Det är enkelt att skaffa ett komplett stall. Tveka inte att göra din dröm till verklighet! 

Fler nyheter