Prova på bussresor i skåne

17 juni 2021 jonas olsson

Om du hade ätit hummer och bott på lyxhotell varje dag så hade du säkert tröttnat på det. För det är vardagen som borgar för att helgen blir något speciellt. Och det är färdigköttbullarna och nudlarna som gör att hummern smälter så ljuvligt i gommen. Tänk gärna på det när du ska planera för din semester. Planera gärna in något lite mer exotiskt och lyxigt under året. Men glöm inte bort att ta de där kortare turerna i din närmiljö.

Bor du i Skåne? Varför inte prova på någon av alla de bussresor i skåne som finns? Det kan bli ett äventyr som slår den där veckan med all inclusive till Medelhavet. Kanske åker ni iväg på en shoppingresa eller så beger ni er till en av landets vackraste stränder. Är bergsbestigning din grej? Det finns inte så gott om alper i Skåne, men det finns backar som säkert kommer kännas i benen ändå.  

 

Platser med historia

När du planerar en bussresa så kan du antingen hoppa på någon av alla de planerade resor som finns. Där kan du hitta något som passar för alla. Men det finns även en möjlighet att skräddarsy din egen resa. Om ni är ett helt gäng eller en stor släkt, så kan ni alltid hyra en buss för hela sällskapet. Det kan bli ett minne för livet, att samla hela personalen för att bege er till Ven eller Helsingborg.

Vill ni så kan ni även ge några stycken i sällskapet som uppgift att lära in olika historiska fakta om platser som ni passerar. Det kan bli en stor succé som ni kanske fortsätter att göra varje år. Men då till olika platser i Skånes vackra landskap. Med tiden kan ni bli mycket beresta och även mycket kunniga inom allt som Skåne har att erbjuda idag och historiskt sett.  

Fler nyheter