Rätt musik får kalaset att lyfta

26 augusti 2019 william eriksson
Rätt musik får kalaset att lyfta

Behöver ni en trubadur till er fest? Oavsett om det gäller ett midsommarfirande eller ett 100 års kalas, kan det vara roligt att förgylla kvällen med levande musik med anor från förr och nu. En trubadur kan anpassa kvällens underhållning efter just era behov och önskemål. Ska det vara glatt och livat? Eller kanske lite sorgset och lugnt? Trubaduren kan erbjuda ett brett urval av sånger som sällskapet känner igen och kanske till och med sjunga med i. Välkända sånger som går rakt in i hjärtat och väcker goda minnen.

 

En trubadurs repertoar

En trubadur spelar ofta välkända låtar som avspeglar Sveriges höjdpunkter av 1900-talet. Musik som går att känna igen och som skapar en härlig stämning i gruppen. När ni anlitar en musikant får ni högkvalitativ underhållning levererad av en duktig underhållare. Ni kan komma med önskemål om vissa låtar eller så kan trubaduren plocka ut guldkorn ur sin repertoar som passar tillställningen. Det instrument som oftast står i centrum är dragspelet. Men beroende på trubaduren kan detta ofta följas av allt från piano till gitarr och kanske till och med lite blåsinstrument. Allt detta beroende av vem ni anlitar och vad denne kan.

 

 

Hitta en bra trubadur

Det finns gott om duktiga trubadurer och duktiga musikanter som åker runt och spelar på tillställningar runt om i landet. Innan du bokar kan du med fördel fråga trubaduren om vad hen kan erbjuda för underhållning för er tillställning. Berätta om dina förväntningar så ni är överens om vilket tema ni ska ha på kvällen. Lyssna gärna på något trubaduren framfört vid ett annat tillfälle. Ofta finns det inspelningar tillgängliga så att ni kan få ett smakprov. Om du letar efter en trubadur i järfälla kan det här vara ett bra ställe att leta på. Kanske något att överväga inför kommande födelsedagskalas, jubileum och julfester! 

Fler nyheter