Så planerar du en lyckad fest

20 april 2020 patrick pettersson
Så planerar du en lyckad fest

Det är roligt och spännande att planera inför ett festligt tillfälle, som till exempel ett bröllop eller en speciell minnesdag. Men samtidigt kan det vara stressigt att få allt att gå ihop om man ska försöka göra allt själv. Det bästa för att få en lyckad fest är att delegera arbete till pålitliga vänner och familjemedlemmar. Ett av de bästa råden att följa är att vända sig till professionella när det kommer till mat, dekoration och fotografi. De kan sitt och kommer att underlätta arbetet hundra gånger om för dig. Så att du kan koncentrera dig på att njuta med dina nära och kära under festdagen.

 

Fester på kontoret

Det finns många anledningar till att anordna en middag eller fest på jobbet. Många chefer tycker om att få prata och roa sig med sina arbetskamrater i en avslappnad miljö. Det kan också leda till ett bättre samarbete. Du kan anlita cateringföretag i Stockholm som tar hand om matmenyn, vare sig du vill ha ett meny, fika, brunch eller komplett buffé. Skulle du vilja bjuda på någonting annorlunda kan du till exempel pröva en restaurang som erbjuder typisk norrländsk mat med ett stänk av den svenska finessen. Glöm inte att tala med din catering på förhand om det finns allergier bland gästerna som man bör ta hänsyn till.

 

 

Välja dryck

Man ska inte glömma bort drycken! Rätt vin eller annan dryck gör att huvudrätten smakar bättre. Anlitar du catering brukar menyn inkludera dryck, men kan du kan även be företaget om förslag på annan dryck. Lagar du maten själv kan du välja att ha tre kategorier att bjuda dina gäster på: vin eller annan alkoholdryck, kolsyrat eller sockerdricka och vatten. Det kan också vara bra att servera kaffe och te om du planerar efterrätt eller fika under festen, och glöm inte det viktigaste. Njut!

Fler nyheter