Skapa en personlig stil i hemmet med fototapeter

08 januari 2021 Cecilia Olsson

Fototapeter är ett mycket enkelt sätt att ta in färg och känslan av rörelse i ett rum. Det går att hitta allt från gulliga enhörningar till abstrakt konst som kan fylla en hel vägg i hemmet. Tapetsera favoritdjuret, en silhuett av en stor stad eller varför inte ett vackert landskap? Välj något som skapar en efterlängtad atmosfär och får dig att trivas extra bra innanför hemmets fyra väggar.

Verklighetstrogna fototapeter

Fototapeter av hög kvalitet är väldigt realistiska och kan verkligen lura ögat. Motiv med rum och stora ytor kan ge känslan av att det finns mer bakom väggen, man kan helt enkelt skapa känslan av fler dimensioner i ett rum. För den som tycker om böcker men inte har en massa vackra inbundna sådana så kan man lösa det genom att täcka en vägg med bild av en stor bokhylla.

För den som önskar en tegel eller trävägg i ett rum där något dylikt inte finns så kan man såklart tapetsera med sådana motiv för att skapa en illusion av att det faktiskt finns där. Med fototapeter kan man skapa de allra flesta miljöer i vilket rum som helst. 

En drömrum för barnet

Det rum i hemmet som kanske är bäst ämnat för fototapeter är nog barnrummet. För den riktigt lilla är det otroligt gulligt med pastellfärgade tapeter med söta motiv. För det lite äldre barnet kan det vara en dröm att ge illusionen av en hel fotbollsstadion, en stor dinosaurie eller galopperande hästar på väggen. Det går att hitta många söta och häftiga motiv som passar perfekt i ett barnrum. 

Beställ fototapeter online

Sohu-Shop.se är en webbshop där man kan köpa unika fototapeter som passar alla åldersgrupper. De har ett brett sortiment av olika typer av tapeter till barnrummet, ungdomsrummet, vardagsrummet eller något annat rum i huset. Sohu-shop värdesätter kvalitet och handplockar de bästa och trendigaste motiven till sitt sortiment.

Fler nyheter