Snygga jeans från kända varumärken

27 november 2019 Lily Hansen
Snygga jeans från kända varumärken

Börjar garderoben kännas tråkig? Saknar du det där perfekta paret med jeans? Eller är det bara så att ditt favorit jeans par börjar ge upp. Då är det nog dags att köpa något nytt. Hösten och vintern är faktiskt den bästa tiden på året att shoppa. Nästan alla butiker har fullt av rea under de här månaderna. Först börjar höstrean med Black Friday, sedan kommer mellandagsrean och sen sista rea spurten innan vårkollektionen släpps. Du är alltså ute i helt rätt tid om du är i behov av nya kläder under den här årstiden. För du kommer inte bara lyckas få tag i ett par snygga jeans, du kommer dessutom kunna komma undan billigt.

 

 

Rippade jeans med attityd

 

De rippade jeansen är mins sagt tillbaka. Iallafall när man tittar på herrmodet. Hos dammodet är det nog ett tag kvar innan de rippade jeansen verkligen kommer vara tillbaka. Men för alla er killar är ett par slitna jeans det perfekta valet för dig som vill ha ett trendigt par med jeans som dessutom utstrålar självsäkerhet och attityd. Hos 2trendy.se hittar du ett stort utbud med rippade jeans från kända varumärken. Du hittar bland annat jeans från Cheap Monday, Gabba och Jack & Jones.

 

För alla smaker och plånböcker

 

Beroende på vilken prisklass du är ute efter finns alltså jeans både i den lite lägre prisklassen och de som går mot den lite högre. Om du väljer ett av de lite dyrare märkena kommer du snabbt märka att dina jeans håller länge. Både materialet och färgen kommer vara av lite bättre kvalitet och därmed också hålla lite längre. Men å andra sidan är jeans från exempelvis Jack & Jones ett utmärkt alternativ för dig med en lite lägre budget. Oavsett vad du till slut väljer för jeans kommer du säkert att känna dig nöjd med ditt val.

Fler nyheter