Söker du svetskompetens?

16 april 2020 Lily Hansen
Söker du svetskompetens?

Konsten att med hetta få två metaller att förenas har funnits i många år. Skickliga smeder kan göra närapå underverk med dessa medel. Men detta betyder inte att det är enkelt att svetsa, även om det kanske verkar så för den utomstående. Svetsning är en viktig del av en konstruktion, särskilt när de gäller de bärande strukturerna. Därför är det självklart att den som söker hjälp med svetsning vill ha någon som är sakkunnig och professionell. Detta har i många tider inte varit så lätt, eftersom det bland de många som sade sig vara experta smeder kunde finnas några med tummen mitt i hand.

 

Licenssvetsning för garanterat resultat

Lösningen fick heta licenssvetsning. Precis som en människa inte fick arbeta som ingenjör eller läkare utan att vara behörig, behövdes det nu även ett certifikat för att utföra vissa viktiga svetsjobb. Du som vill vara säker på att personalen du anlitar kommer att utföra ett arbete av högsta kvalitet, som kommer att hålla så länge det behövs, bör söka efter licenssvetsning. Kontrollera att personalen på det företag du funderar på att anlita har genomgått svetsarprövning enligt ISO 15614-1 och ISO 287-1, och behärskar de tekniker och metoder som behövs för det arbete du vill utföra.

 

 

Smide, svets och stål 

CSSAB är ett certifierat svetsföretag som finns i Bankeryd och är verksamt i södra Sverige. De kan hjälpa dig med allt som rör smide, svets och stål samt 3D CAD ritning i Jönköping. Företagets mål är att bidra till industriutvecklingen, och hela tiden arbeta för framtiden. Kom ihåg att högkvalitativ service är värd sin vikt i guld, så du som letar licenssvetsning kan ta hjälp av kunnig personal för att arbeta fram kompletta lösningar och förbättra produktionskedjor och tillverkningskoncept. Den resulterade svetsningen måste inte bara hålla i alla år, utan även se jämn, slät och proffsig ut.

Fler nyheter