Solfilm som skyddar

14 maj 2020 Cecilia Olsson
image

Solens strålar är underbara att känna mot huden, men de är dessvärre också väldigt skadliga. Det är väldigt viktigt att skydda sig mot solen strålar speciellt då de är som starkast, vilket ofta är mitt på dagen under sommarhalvåret. Men man bör dock skydda sig året om eftersom strålarna fortfarande är skadliga även andra tider, de är bara inte lika starka.

Skydda dig själv och dom du håller kär

Om man inte skyddar sig mot solen kan man bränna huden vilket kan leda till att huden åldras i förtid och i värsta fall kan de framkalla sjukdomar som till exempel hudcancer. Genom att smörja in sig med solskyddsfaktor samt skydda med kläder, huvudbonad och solglasögon så har man ett bra skydd även under de starkaste perioderna. Något som inte så många tänker på är att UV-strålning även tar sig igenom fönster. Därför är det klok att fästa solfilm på exempelvis bilens rutor för att skydda barn eller andra som färdas i baksätet.

Skydda dina tillhörigheter

Det är inte bara vi människor som påverkas av solens UV-strålar, även materiella ting tar skada. Möbler och textilier som blir utsatta för mycket solljus blir blekta och gulnade med tiden. Även fotografier och böcker kan tappa färg och blir därmed inte lika vackra. Man kan enkelt skydda sina saker genom att fästa solfilm på fönstren. Samma sak gäller bilens inredning så solfilm på rutorna är en bra investering.

Det finns olika färgtoner att välja på

Solfilm kommer i olika färgtoner, från genomskinligt till svart. Hos Best of Wrapping hittar man solfilm som förhindrar den skadliga UV-strålningen med upp till 99% och gör att det blir en betydligt behagligare temperatur i bilen eller bostaden. Best of Wrapping erbjuder solfilm i Växjö av hög kvalitet, ett enkelt och smidigt sätt att skydda allt och alla man tycker om.


 

Fler nyheter