Tips – gå på konferens i Värmdö

24 mars 2022 patrick pettersson

editorial

Du lär inte riktigt känna din kollega om ni bara umgås på jobbet. Om du bara får se sidan av din jobbarkompis när hen sitter på kontoret upptäcker du aldrig alla andra, potentiellt galna, personlighetsdrag som kollegan kanske har. Ibland kanske det krävs att hela personalstyrkan drar iväg på konferens för att sidorna ska komma fram. Och då först när konferensen stänger och baren öppnar. Då kanske till och med klackarna slår i taket på ett sätt du aldrig sett förr.

Nu är det kanske inte nödvändigtvis den utlösande faktorn för varför man åker på konferens. Ofta handlar det snarare om en chans till erfarenhetsutbyte, kunskapsberikning och inspiration. Både av kollegor från andra platser och av gästföreläsare. Det är svårt att få den upplevelsen på hemmaplan på det egna kontoret. Det blir inte riktigt samma sak. Ett tips på en anläggning är en konferens i Värmdö. Du kan läsa mer om det här: https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/.

 

konferens

 

Uppskattat miljöombyte

Det är inte ovanligt att man som företag åker ut till en konferensanläggning inför ett särskilt arbete. Personalen på en skola kanske till exempel gör det i samband med att en ny läsårsplanering ska läggas för kommande två terminer. Det kan vara en bra idé att bryta av miljön lite och samlas under samma tak där det inte finns några andra distraktioner. I alla fall när det är sådana stora saker som ska planeras. Där det är viktigt att det blir gjort.

Konferenser brukar vara väldigt uppskattat från personalens sida. Miljöombytet är nödvändigt. Det är lätt att fastna i rutiner och att dagarna blir enformiga annars. Variationen som personalen får genom att åka iväg på konferens bidrar ofta till energi och motivationen som de anställda kan ta med sig tillbaka till jobbet. Och jobba ännu mer produktivt än vad de annars skulle ha gjort.

Fler nyheter