Vid akuta besvär – få hjälp av akuttandvård i Odenplan

27 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Tänderna har en tendens att ställa till det alldeles för mycket. De kan verkligen få en att må riktigt dåligt. Så dåligt att man inte kan sova, äta eller leva. Man behöver hjälp och man behöver den nu. 

Tandvärk är något av det värsta som finns, det går liksom inte att tänka bort det. Det är där, tills man blir av med det. Om man har tur, så kan smärtstillande hjälpa, men det är långt ifrån alltid det hjälper hela vägen. 

En sak som man är säker på att det hjälper, det är att gå till tandläkaren. Akuttandvård i Odenplan är det som gäller om man har väldigt ont, eller varit med om en skada, och man inte har möjlighet att vänta på att få en tid hos sin ordinarie tandläkare. Eller den staden man bor nära. De flesta städer har någon tandklinik som erbjuder just akuta tider för akuta tillfällen. De är väldigt viktigt att de finns. 

 

Akuttandvård odenplan

 

Gå inte för länge

Tänderna kan påverka en väldigt mycket. Inte bara med smärtan, utan det kan faktiskt bli farligt också. Av den anledningen så är det viktigt att alltid gå till tandläkaren när det behövs. Helst av allt ska man göra det innan något större behövs, men det är lätt hänt att en olycka sker och man akut behöver söka tandvård. Det spelar ingen roll om det är på grund av olycka eller tandvärk, uppsök tandläkare snabbt. 

På din akuta tid gör man vad som krävs för att du ska slippa smärtan. Behöver du akut laga ett hål, då gör de en provisorisk lagning. Det innebär att du vid senare tillfälle kommer behöva gå till din vanliga tandläkare. De tar hand om dig på samma sätt vare sig tiden är akut eller inte. Ha koll på kliniker som erbjuder akuttider nära dig. 

Fler nyheter