Viktigt att klä sig rätt

By:

Att klä sig i rejäla kläder är viktigt när man ska ta en åktur på MC:n. När man köpt sin första hoj tänker man kanske inte så mycket på vilka kläder man bör ha. Det kommer oftast i andra hand. Men det är viktigare än någonsin och det märker man kanske inte förrän man för första gången ska köra sin nyinköpta motorcykel.

Först och främst är en hjälm viktig förstås. Dessutom behöver man jacka, byxor, handskar och stövlar. Tillbehör som MC väska och glasögon kan vara ett bra komplement till sin utrustning.

Motorcykelkläder hittar du på MotoBikers. Förutom ett stort utbud av herr- och damkläder, har de även en hel del tillbehör som kepsar, mössor, glasögon, glasögonhållare, plånböcker, väskor och reservdelar. Här kan du köpa ett par glasögon som verkligen är unik. De är försedda med två justerbara lysdioder på varje sida av glasen. Ett par andra glasögon som verkligen är tuff är Ano Peak Goggles som finns i svart och silver. Båda glasögonen har dessutom ett bra pris.

Här hittar du också ett kättinglås som ger dig världens högsta säkerhet för din hoj. Med köpet följer ABUS låsgaranti på 3000 kr om din motorcykel blir stulen.

Om du kör cross finns här också crosshjälmar, crosskydd, nackstöd, axelstöd, armbågsskydd, ryggskydd, hanskar och skyddsjackor. Här hittar du även dessa skydd för juniorer, där det också finns hörselkåpor.

Crosstöveln SIDI Crossfire 2 är verkligen en tuff modell som finns i tre olika färger. Den finns endast att köpa i MotoBikers butik i Borlänge. Men på deras hemsida hittar du en mängd kampanjvaror som är nedsatta i pris.

När du beställt dina varor får du dem normalt efter några dagar om de finns i lager. I annat fall kan leveranstiden bli längre. Du kan välja att betala i förskott eller genom Klarna, eventuellt även faktura.

 

Posted in: Mc