Vuxenleksak för honom och henne

23 september 2019 jonas olsson
Vuxenleksak för honom och henne

Vuxenleksaker gör livet roligare. Det finns idag en hel uppsjö med leksaker som var och en har sina speciella egenskaper. Därför är det lätt att hitta något som passar just dig eller både dig och din partner. Tidigare var du tvungen att ta dig till en fysisk butik vilket en del upplevde som genant även om det inte finns någon som helst anledning. Nu är det mycket enklare då vuxenleksak finn att köp online. Dessutom kan du läsa recensioner om vad andra tycker om vuxenleksakerna. Oavsett vad du letar efter så kommer du hitta det på nätet.

 

 

För hennes njutning

 

Det finns en uppsjö av vuxenleksaker som riktar sig till kvinnor. Det man kanske mest förknippar med njutning för kvinnor är dildos och massagestavar. Det finns massagestavar som stimulerar klitoris med starka och mjuka vibrationer. Kvinnor har olika känslighet och vad som passar en passar inte alla. En del gillar hårda vibrationer och behöver mycket stimulans. Andra kvinnor är känsligare och vill därför ha något som vibrerar lite. Många massagestavar har ställbar hastighet för att kunna variera styrkan vilket kan vara en mycket bra lösning. Det finns även de som tål vatten för att kunna ha en skön stund i duschen.

 

Dubbeldildos

 

Kvinnor har mer än en erogen zon vilket gör att det kan vara mycket njutningsfullt med vuxenleksaker som stimulerar flera erogena zoner samtidigt. De kan vara utformade på olika sätt. En del är gjorda så de ska stimulera klitoris och vaginan samtidigt. Det är för G-punkten hos kvinnor sitter inne i vaginan och därmed ge helt otroliga orgasmer. Till och med multipla orgasmer som lämnar dig som kvinna svävande på moln. Andra kan stimulera analt och samtidigt klitoris vilket en del kvinnor gillar. Det är bara att prova sig fram om du är osäker för att hitta vad som passar just dig. 

Fler nyheter