Fördelar med en måttanpassad walk-in closet

31 juli 2021 william eriksson

Många drömmer om en walk in closet. Vissa ända sedan barnsben. Men inte alla har möjligheten att få ta del av lyxen som det är att ha garderoben som ett eget rum. Ännu mindre ta det till nästa nivå och måttanpassa hyllorna i garderoben.

Måttanpassade hyllor i garderoben är det senaste inom inredningstrender. Hyllor från golv till tak och med perfekt bredd och djup gör att rummet når perfektion.Du får dessutom de praktiska fördelarna som är maximala förvaringsmöjligheter. Förutom det så får du själv välja på vilket avstånd du vill ha hyllorna samt vilken typ av hyllor du önskar dig, samt hur många galgar du vill ha plats med, respektive lådor osv. Vill du ha en avsatt del för klackar eller slipsar? Det är helt upp till dig.

 

Överblick och lättare att välja kläder

När du, tillsammans med en designer, får designa din egen garderob kan du separera finkläder, arbetskläder och vardagskläder. Detta gör att du får en tydligare överblick över vad du har och kan gå direkt till rätt ände av garderoben beroende på tillfälle. Det kommer göra det så mycket enklare att snabbt välja ut rätt kläder på morgonen innan det bär iväg på jobbet eller fest.

 

 

Vare sig du har ett stort eller mindre utrymme är det värt att satsa på måttanpassade garderober. Har du ett mindre utrymme kommer måttanpassade garderober att hjälpa dig dra full nytta av utrymmet. Du kan få plats med mer än du tror. 

Har du ett större utrymme kommer det ge dig det där lilla extra som gör garderoben så lyxig. Ett utrymme som du går in i för att förvandlas och ta fram den bästa versionen av dig. Du klär dig inte för att det är ett måste, utan för att övervinna världen och visa vem just du är. Med måttanpassade walk-in Closets når du barndomsdrömmen.

 

Fler nyheter