Service för däck i Göteborg

28 september 2020 patrick pettersson

Kör du mycket i jobbet, kanske utför leveranser varje dag, måste du ha koll på dina däck hela tiden. De ska ha rätt mönsterdjup, och man ska skifta mellan sommardäck och vinterdäck. De ska förvaras, servas, monteras och balanseras.

Vill du ha hjälp med något av detta, eller kanske allt som gäller dina däck göteborg ska du satsa på att ha en totalleverantör så att du bara behöver ringa ett telefonnummer när det kör ihop sig eller något går sönder. Däckfirman ger dig all service du vill ha.

 

Kompetenta mekaniker

Däckfirman kan fixa och laga det mesta och du kan vara trygg med att allt blir bra eftersom de har mycket kompetenta mekaniker. Du kan köpa däck av dem när du vill byta och sedan sköter de allt det praktiska med balansering och montering. Speciellt för dig som inte själv är intresserad av att meka med bilar är det en bra och seriös leverantörskontakt.

Behöver du fälgar ska du också kontakta ditt däckföretag. De har både däck och fälgar till försäljning, så du hittar säkert det du behöver hos dem. Det är praktiskt att slippa leta runt själv hos olika leverantörer.

 

 

Däckhotellet är perfekt service

När det är dags för däckskifte och du ska förvara de däck som inte används för säsongen, tar de upp väldigt stor plats i ditt garage. De är skrymmande och ockuperar utrymme som du kan ha helt andra saker på. Däckfirman har som service att du kan ha dina däck på deras däckhotell istället.

Om du vill slippa allt besvär håller däckfirman reda på datum för däckskifte, de byter och balanserar dina däck och förvarar de som inte används. När de ser att däcken börjar bli slitna informerar de dig om detta, så du behöver inte själv hålla reda på att du ska kontrollera skicket på dina däck.

Fler nyheter